Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Szechuangryta med ytterfilé

 
Szechuangryta med ytterfilé Szechuangryta med ytterfilé Szechuangryta med ytterfilé
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod gryta som jag verkligen kan rekommendera!! Grytan är kryddad med Jamie Olivers szechuan krydda som innehåller: peppar, chilli och ginger salt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kött och grönsaker var för sig. Krydda. Lägg allt i en gryta. Rör ner vispgrädden och låt koka upp. Red av med den ljusa redningen Låt koka ett par minuter.
  2. Servera med klyftpotatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.