Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nöt-och korvgryta med trattkantareller

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smal och nyttig.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttbitarna i en gryta. Rör i vetemjöl. Häll på buljongen. Rör i tomatpurén. Koka i ca 1 timme. Bryn svamp ihop med lök. Lägg i svamp och lök i grytan. Tärna rotfrukter och korv. När 20 min återstår lägg i grönsaker och korv. Salta och peppra. Lägg i persilja när grytan är färdig. Servera med kokt potatis eller ris och gelé.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bocuracao 9 oktober 2008

    Ja syrran, det ser ju underbart gott ut- Kanske vågar jag prova en vacker dag....;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.