Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med fläskytterfilé, chorizo och grönsaker

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Mustig och otroligt smakrik gryta, som blir godare av att stå en dag eller två. Perfekt att göra i förväg och bara värma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskytterfilén och skär den i skivor. Skiva korven. Skala och finhacka lök och vitlök. Ansa och strimla purjolöken. Halvera och skiva zucchinin. Ansa och skär champinjonerna i fjärdedelar. Kärna ur och skär paprikan i bitar.
  2. Stek kött, korv och grönsaker i olja i omgångar i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Tillsätt tomatpuré och kryddor och häll över vatten och fond. Koka upp och låt sedan sjuda under lock ca 30 minuter. Rör om då och då.
  3. Blanda ner oliver, syltlök och créme fraiche i grytan och krydda med salt och peppar. Garnera grytan med hackad persilja och servera med kokt ris, bulgur eller matvete.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.