- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Svårighetsgrad: Avancerat
Instruktioner
- Skär köttet i bitar samt strimla sidfläsket.
- Bryn kött och fläsk i omgångar i en stor gryta eller kastrull med olja på hög värme.
- Skala och hacka löken, skala och skiva morot och blekselleri.
- Sänk värmen på köttet och tillsätt lök, vitlök, morötter och blekselleri. Fortsätt att fräsa i ca 5 minuter.
- Skiva korven samt strimla soltorkade tomater.
- Tillsätt buljong, vinäger, korv och soltorkade tomater i grytan. Låt sakta koka upp. Skumma väl och tillsätt lagerblad, salvia och sambal oelek. Låt sjuda under lock ca 1 timme eller tills köttet är mört.
- Låt bönorna rinna av och skölj dem. Tillsätt dem i grytan och smaka av med salt och peppar, gärna från kvarnen.
Publicerat den
8 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar