X

Grytbitar nöt recept

Laddar...
Din sökning gav 257 träffar
Nötköttsgryta Worcestershire

Tar lite tid p g a efterstekning, men det är det värt. Jag hade köpt hem grytbitar och komponerade av dem och det jag hade hemma en ny gryta, som familjen tyckte blev kanongod. Den kommer att återk..Nötköttsgryta med ostronsås

Jag älskar att blanda och experimentera när jag lagar mat och för en gång skull skrev jag upp exakt vad jag gjorde. Det blev helt ok. uppskattades vid middagsbordet.Nojjans goda stekta ris.

Brukar ibland käka stekt ris på kinarestaurang som jag tycker är underbart gott! Hade efter hämtmat ifrån kinarestaurangen kvar en burk ris kokt jasminris och testade att göra nåt eget av detta. Jag b..


Köttgryta med öl

Denna rätt är lätt att göra och "sköter sig själv. Köttet blir fantastiskt mört och smakrikt i denna gryta som kokar länge i ugnen.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

God gryta med senap

En rätt som ska puttra på spisen lång tid. Man kan variera ingredienser efter tycke och smak. Barnen älskar denna rätt.


Enkel köttgryta

Lätt att variera, sköter sig själv. Det går bra att bara ha färska eller bara konserverade champinjoner.


Afrikansk inspirerad viltgryta ko..

Jag får så mycket beröm för den här grytan och folk har en tendens att vilja bjuda hem sig när den ska lagas, så jag tänkte att jag delar med mig till er av mitt lilla recept också! Hoppas det ska sma..

Marockansk köttgryta

Bilden visar grytan strax innan jag skulle ställa den i ugnen de sista 15 minuterna. God gryta som passar till ris, couscous, potatis eller bulgur.