Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk gryta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Lite bökigt att förbereda dagen innan men värt besväret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Blanda alla ingredienserna och låt stå kallt över natten.
  2. Nästa dag Koka upp grytan i 1 timma. Blanda sedan i 3 msk mjöl och 5 dl grädde. Servera detta till ris eller pressad potatis. Lägg upp i skålar olika grönsaker som passar till ex bananer, kokos, jordnötter, gurka, majs, ananas, tomat mm…

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.