Grytor på fläskkött recept

Laddar...
Din sökning gav 870 träffar
Mustig kycklinggryta

1. Skär kycklingfiléerna i bitar och fläsket i tärningar. Skala och grovhacka löken och vitlöken. 2. Stek kyckling och fläsk i 1/2 msk smör i en stekpanna tills det får färg. Lägg över i en gryta. Fr..
Mustiga grytan

Mammas recept, i receptet står det fläskkött, men går alldeles utmärkt att göra på nötkött med, men när ni köper vin till grytan så kolla på symbolerna och ta ett vin som passar till just den köttype..Goda fläskgrytan

Ännu ett mormorsrecept - ingen märkvärdig gryta alls, men det behöver väl inte vara märkvärdigt för att vara gott? Nej, jag tänkte väl det. Vill man inte kosta på "riktigt" vin i grytan väljer man nat..
Fläskfilé

Fläskfilé i rosa sås, det här är en rätt som brukar serveras på fredagskvällar. Hoppas du gillar det!Söndagsgryta

Hittade detta recept kvarglömt på kassadisken på jobbet. Kopierade det och testade. Supergott!!


Thaigryta a' la Cattis

Ibland slår önskan om Thaimat till alldeles väldigt men vi har inte lust att gå ut och äta eller beställa hämt mat. I dag var det så, och det kom den här rätten till som var riktigt god och lagom kryd..
Gulash

The great goulash - är det riktiga namnet på denna maträtt. En riktigt fyllig het gryta med allt i, bara till att äta! Den här soppan tröttnar jag aldrig på. Den går också att variera med kalv- el..

Colombiansk fläskfilégryta

Jag har mina rötter i Colombia och nu kan jag som colombian-svensk bara jubla över att jag äntligen har hittat ett recept på colombiansk mat! Denna gryta gör sig bäst som ett långkok, jag lät min s..