Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddgratinerad kycklingfilé med paprika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergod tycker alla som smakat.

Ingredienser

Instruktioner

Stek filéerna i stekpanna, krydda och lägg dem i en smord form. Strö över den rivna osten. Fräs tärnad paprika och tomater i smör (går bra med marg.) och slå över i formen. Slå grädden i stekpannan, tillsätt soyan, rör om i botten. Låt sjuda tills såsen tjocknat. Smaka av med salt och peppar. Slå över i formen. Gratinera i ugn ca 15 min i 175* Servera med hasselbackspotatis och sallad. (Ris går också bra).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Erra 26 februari 2008

    Jättegott verkligen!!! Smakade kanon!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.