Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig chilipasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka pastan. Skär köttet i strimlor. 2. Skala och hacka vitlöken och skala och skiva rödlöken. 3. Bryn köttet i smör i en het stekpanna. Lägg över i en gryta. 4. Fräs vitlök och rödlök och lägg över i grytan. 5. Tillsätt grädde, fond, sambal oelek och soja. Låt allt koka några minuter. Servera såsen med pastan och rucola.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • dlight 2 augusti 2009

    Låter underbart gott! Ska prova detta till middag i dag! =D Kommenterar sedan =P

  • dlight 3 augusti 2009

    Smakade underbart! Hela familjen gillade det och vi har tre kräsna tonåringar =P Ha det gott! =D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.