Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig kalops

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Superenkel kalops! Receptet har jag fått av min mammas gamla vän, men jag har finputsat det lite. Det bästa med kalops är att det sköter sig själv på spisen och ju längre du glömmer den på plattan desto godare blir den ?

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet på varje sida i en kastrull med smör. Häll i vatten så att det knappt täcker bitarna. Lägg i pepparkorn, lagerblad och buljong. Låt sjuda på låg värme i en timme eller tills köttet känns mjukt att tugga. Blanda lite av grädden med mjölet så att det inte blir klumpar, häll i grytan, tillsätt resten av grädden och soja efter smak. Salta eventuellt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.