Jättegoda färsbiffar med smak av grönpeppar.
Instruktioner
- Blanda färsen med 1 msk av grönpepparn och resten av kryddorna, lök, fond och lite grädde och forma pannbiffsstora biffar. Stek i smör och vispa ur pannan och spar stekskyn efter varje stekning.
- Blanda de färdigstekta biffarna med skyn och häll på 3 dl grädde samt 1 msk eller mer av mald grönpeppar och lite soya, fond och låt sjuda i ca 10 minuter. Red av såsen med maizena.
- Det är självklart gott med potatis till, men jag har prövat pasta och det är minst lika gott.
Publicerat den
11 december 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott, men jag var en aningen för feg när det gällde kryddningen, jag ska vara modigare nästa gång.
Hej vännen nu har jag ätit grönpeppar biffar idag kanon goda kommer att göra dom igen du ska tack för att jag fick knycka ditt recept anders kram monica