Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparsås med kyckling och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är så j...a fantastiskt gott! Har lagat det, vet inte hur ofta de senaste åren och har inte tröttnat än. Minns icke vart receptet ursprungligen kommer ifrån, döper det till mitt eget eftersom det säkert ändrats en del. Dijonsenapen gör mycket till rätten så ändra inte det. Smaklig måltid!

Ingredienser

Instruktioner

Stek bacon krispigt och bryn därefter snabbt som attans kycklingen, som strimlats tunt i fettet. Lägg i en ugnsform. Smält smör i en kastrull. Vispa ner vetemjöl, senap, soya, pressad vitlök, mortlad grönpeppar, vispgrädde och mjölk. Smaka av med flingsalt och ev. mer grönpeppar.Häll i formen och tillaga i ugnen på 200 grader i cirka 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.