Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Odlar man squash blir det gärna mycket av den varan och då behöver man recept att variera med. Detta är en favorit hemma hos oss att ha som tillbehör eller på en buffé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Hacka och fräs grönsakerna i olja i en stekpanna. Salta och peppra. Ta en smord ugnsform som är ganska vid. Lägg grönsakerna i den.
  3. Vispa ihop ägg och mjölk och slå detta över, strö på osten. Gratinera tills rätten stelnat och fått fin färg, ca 20-30 min.
  4. Skär i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.