Gubbröra i tunnbröd

Packa tunbrödsrullarna i plastlådor, lägg gärna smörgåspapper mellan så de inte klibbar ihop.

Ingredienser

5 ansjovisfiléer
2 hårdkokta ägg
½ gul lök
½ dl finhackad gräslök
4 msk lättmajonnäs
1 krm nymald svartpeppar
2 skivor mjukt rektangulärt tunnbröd

Betyg (0 röster)
Antal personer
18 st
Visningar:
816
Sparat:
11

Gör så här

Finhacka ansjovisfiléerna. Skala och finhacka ägg och lök. Blanda ansjovis, ägg, lök, gräslök, majonnäs och svartpeppar.

Fördela fyllningen på tunnbröden och rulla ihop från långsidan. Skär i bitar och fäst med tandpetare.

LIKNANDE RECEPT

Gubbröra recept
över 2 månader
av tycons
över 2 månader
över 2 månader
av ros
över 2 månader
över 2 månader
av MrsC
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.