Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gubbröra i tunnbröd

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Packa tunbrödsrullarna i plastlådor, lägg gärna smörgåspapper mellan så de inte klibbar ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka ansjovisfiléerna. Skala och finhacka ägg och lök. Blanda ansjovis, ägg, lök, gräslök, majonnäs och svartpeppar.
  2. Fördela fyllningen på tunnbröden och rulla ihop från långsidan. Skär i bitar och fäst med tandpetare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.