Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gubbröra, sommarklassiker även för gummor

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Vet inte riktigt varför det heter gubbröra men det framställs ofta som herrarnas klassiska favoritmat. Gubbröran passar till knäckebröd, rostat bröd och bakad potatis. Sköljs med fördel ner med iskall snaps och öl.

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen hårda och kyl av. Hacka äggen. Hacka ansjovisfiléer i små bitar. Hacka purjolöken. Hacka gräslök och dill. Blanda allt med gräddfilen och ställ kallt till servering. Garnera gärna med gräslök och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.