Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar med currypasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Thai - heta och frasiga fiskbiffar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i tärningar. Lägg fisken, fisksåsen och äggvitan i en matberedare och mixa till en jömn smet. Växla mellan hög och låg fart för att få smeten jämn och luftig.
  2. Tillsätt currypasta och salt och mixa tills allt är väl blandat. Rör ner bönor och kaffirlimeblad i blandningen.
  3. Fukta händerna med kallt vatten och forma smeten till 12 bullar. Pressa ihop bullarna med handen så att de är ca 1 cm tjocka och 4 cm i diameter.
  4. Hetta upp olja i en wok eller stekpanna. Stek fiskbiffarna i två omgångar, 3-4 minuter på varje sida, tills de är gyllenbruna och låt dem sedan rinna av på en bit hushållspapper.
  5. Servera med ris, citronklyftor och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • superh 24 september 2008

    Blev lite besviken på konsistensen på fiskbiffarna. Smaken var helt ok, men konsistensen var lite gummiaktig. Det kanske blir bättre med någon annan fisksort.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.