Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gul ketchup

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min son är allergisk mot röda tomater men gula kan han äta! Som de flesta barn gillar han ketchup... Naturligtvis går det att använda röda tomater istället för gula om man vill det!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka tomaterna och blanda med de övriga ingredienserna. Sjud i 15-25 minuter i rostfri kastrull utan lock. Ta sedan upp nejlikorna och mixa resten så slätt det går. Passera ketchupen genom en sil. Förvara i glasburk eller glasflaska i kylen. Hållbarhet ca två veckor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.