Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gul soppa med pilgrimsmussla

 
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fick denna hos mamma på pingst, supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök.
  2. Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Fräs dem i smör i en kastrull. Häll på vin och vatten.
  3. Lägg i buljongtärningar och låt soppan koka i två minuter.
  4. Skär tomaterna i bitar och lägg i dem. Sjud i några minuter.
  5. Mixa soppan med grädde, smaksätt med salt, socker och peppar.
  6. Stek pilgrimsmusslorna i smör ca två minuter per sida. Salta och peppra.
  7. Servera soppan i små glas och lägg i musslorna på en träpinne.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.