Instruktioner
1. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär köttet i 1 cm stora tärningar. Skala och hacka lök och vitlök.
2. 2. Bryn köttet i hälften av fettet,lägg över i en gryta som tål ugnsvärme.Fräs lök, vitlök i resten av fettet tills löken får fin guldgul färg.
3. 3. Blanda löken med köttet, tillsätt paprikapulver och chilifrukt. Fräs i grytan på spisen en stund. 4. Tillsätt övriga ingredienser,koka upp under omrörning.
4. 5. Ställ grytan i ugnen 1-1,5 tim. 6. Ta ut grytan, rör om, smaka av. Tillsätt ev salt, peppar efter smak.
5. Servera med ris, potatis, couscous och grönsaker som broccoli, harricot verts
Verkligen gott recept, serverat med mjölig potatis som suger upp såsen är den super.