- Serverar: 8 portioner
- Tid: 10 timmar
Skriv ut
Fantastisk rätt som alla gillar! Passa på och njut den med ett gott bröd och en öl då du kommer in efter en hård dag i slalombacken...
Instruktioner
- Börja med att skära till kött och grönsaker i lagoma bitar. 2x2 cm.
- Hacka löken grovt. Hacka vitlöken fint stek utan att få färg. Häll i grytan. Bryn köttet lite i taget och lägg ner i grytan. Blanda ner tomatkrosset, tomatputen och kryddorna och rör om väl. Tillsätt grönsakerna.
- Häll över köttbuljongen och kör grytan på high temperature i ~8 timmar.
- Innan servering koka soppan på spisen i ung 15-20 minuter för att få rätt konsistens. Tillsätt vid behov lite majsena mjöl eller dylikt...
- Servera med matlagningsyoughurt.
Publicerat den
30 december 2012
Liknande recept
Skriv kommentar