Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulasch med köttfärs

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassiska gulaschkryddor som paprika och kummin ger smak till den här goda köttfärsgrytan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skär paprikan i små tärningar. Fräs i smör utan att de tar färg. Blanda i paprikapulver, kummin och mejram och låt kryddorna fräsa med någon minut.
  2. Höj värmen, lägg i färsen och stek den smulig.
  3. Tillsätt soja, tomatpuré, tomater, vatten och fond. Koka ihop såsen under lock cirka 15 minuter. Smaka av med salt och peppar och strö över persilja.
  4. Servera med bulgur och en klick gräddfil.
  5. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • hubbmor 17 januari 2010

    Hej Ros Som du ser är jag och norpar ett recept från dej God fortsättning på det nya året Krramen

  • littlejohn 10 november 2010

    Jättegott! Tack för ett enkelt och lättlagat recept. Kommer att göras många gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.