Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Szegediner gulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En mustig gryta med fläskkött och surkål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn den skivade löken lätt. Bryn på köttet i en het panna och strö över 1 msk vetemjöl. Lägg över löken och köttet i en stor gryta.
  2. Tillsätt vitlöken, surkålen, buljongtärningarna och kryddorna. Lår småsjuda ca 1 timme(kan ta längre tid beroende på köttets kvalitet)
  3. Tillsätt crème fraichen och smaka ev av med mer kryddor. Rätten ska vara ganska stark. Servera med kokt potatis eller knödel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.