Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulasch i slow cooker

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 10 timmar
Skriv ut

Fantastisk rätt som alla gillar! Passa på och njut den med ett gott bröd och en öl då du kommer in efter en hård dag i slalombacken...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skära till kött och grönsaker i lagoma bitar. 2x2 cm.
  2. Hacka löken grovt. Hacka vitlöken fint stek utan att få färg. Häll i grytan. Bryn köttet lite i taget och lägg ner i grytan. Blanda ner tomatkrosset, tomatputen och kryddorna och rör om väl. Tillsätt grönsakerna.
  3. Häll över köttbuljongen och kör grytan på high temperature i ~8 timmar.
  4. Innan servering koka soppan på spisen i ung 15-20 minuter för att få rätt konsistens. Tillsätt vid behov lite majsena mjöl eller dylikt...
  5. Servera med matlagningsyoughurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.