Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulasch a la Michel

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mustig, härlig köttgryta med paprika. Perfekt höstmat som praktiskt taget sköter sig själv på spisen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn 2 x 2 cm stora kuber av köttet i lite olja i en stor gryta, gärna gjutjärn.
  2. Hacka löken grovt och tillsätt den, tillsammans med den pressade vitlöksklyftan, buljongtärningen, kryddorna och tomatpurén.
  3. Tillsätt vattnet och låt sjuda i ca 1 h och 15 min, eller tills köttet är mört.
  4. Salta och peppra efter smak.
  5. Red ev såsen med maizena.
  6. Servera gulaschen med kokt potatis och gärna en bönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.