- Serverar: 4 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
En god gryta som värmer i höstmörkret
Instruktioner
- Skär köttet i tärningar.
Skala och skiva löken och morötterna.
tag ut kärnhuset på¨paprikan och skär den i strimlor.
Fräs först löken i lite fett i en gryta.
Tillsätt morötterna, paprikastrimlorna och de krossade vitlöksklyftorna.
Låt det fräsa tillsamans några minuter under omrörning.
Blanda ner paprikapulvret.
Bryn köttet i en stekpanna och lägg ner det i grytan.
Tillsätt buljong, salt, peppar, burktomaterna med spad och tomatpurén.
Låt grytan koka på svag värme tills köttet är mört, ca 1 - 1,5 tim.
Blanda ner grädden eller gräddfilen precis före serveringen.
- Servera med ris eller potatis.
Publicerat den
5 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar