Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulaschgryta med paprika

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En jättegod och smakrik gulaschgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Bryn det i omgångar i en stekpanna med smör. Lägg över köttet i en gryta. Klyfta löken, riv vitlöken och fräs med det med köttet.
  2. Salta och krydda grytan med citronpeppar, paprikapulver, timjan, mejram, kummin och urkärnad och hackad spansk peppar. Tillsätt fond och de krossade tomaterna.
  3. Rör om och låt grytan koka upp och sedan sjuda på svag värme minst 1 ½ timme tills köttet är mört. Smaka av . Garnera med delad paprika.
  4. Servera rätten med turkisk yoghurt, pressad potatis, kokta grönsaker och en god öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.