Gulaschsoppa recept

Laddar...
Din sökning gav 55 träffar

Ungersk gulaschsoppa II

Ungersk gulaschsoppa II Gulasch är egentligen ett mellanting mellansoppa och gryta. Gulashen kommer från Ungern och det finns lika många recept som det finns köttbullsrecept hos oss. Mustig och god o..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Lillans gulaschsoppa

En gi-variant på gulaschsoppa utan potatis vilket gör att den nästan helt saknar kolhydrater.

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept

Gulaschsoppa

Mustig och härlig gulaschsoppa med köttfärs och kryddiga korvar. Servera gärna med en klick vitlöksröra till.


Gulaschsoppa

Värmande, mustig soppa som får extra god smak av kryddig korv.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

LCHF gulaschsoppa

Mycket god och matig soppa. Passar perfekt att koka en ordentlig sats när man ändå håller på, eftersom den tar lite tid att göra (den skall koka länge, så det räcker att man är hemma)


Ungersk gulaschsoppa

...även stavat gulyás, är en kött- och potatissoppa och är Ungerns nationalrätt. I Ungern serveras gulasch traditionellt med Csipetke, en typ av hemgjord pasta som får koka med i soppan. Här är en var..


Gulasch

Gulaschsoppa är en vanlig rätt. i Ungern. Detta är dock en mustig gryta till vilken serveras potatis och ett gott bröd. Paprika, tomater, tomatpuré och hel kummin ger rätten dess karaktär.


Köttfärssoppa

Efter att en längre tid haft en förkylning i kroppen blev denna soppa vår Alla Hjärtans Dag mat i år. Sonen tyckte det smakade som gulaschsoppa. :-)


Bondbröd med potatis

Minimalt med jobb ger två stora härliga bröd. Smakar utmärkt som smörgås med salami, brie och paprika eller att äta till gulaschsoppan m.m.