Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulaschsoppa med nötkött / köttfärs

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gulaschsoppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kött, paprika och lök. Bryn kött/ köttfärs, grönsaker och paprikapulver i en tjockbottnad kastrull/gryta. Häll på buljongen när köttet fått färg. Låt buljongen koka upp.
  2. Finhacka citronskal och vitlöksklyftor. Blanda med smöret. Rör ner smörblandningen i soppan tillsammans med tomatpurén. Låt gulaschen sjuda i 2-3 timmar. Soppan är klar när köttet nästan faller sönder. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Servera soppan med lätt crème fraiche och finskuren gräslök.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Marre_W 11 april 2008

    Varför står det köttfärs som rubrik när det innehåller kött?

  • Pepper 4 november 2008

    Det är väl rimligt att tro att man kan använda det ena eller det andra...

  • ckm 23 januari 2009

    Jag har timjan och kummin i oxå, blir ÄNNU godare!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.