Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk gulaschsoppa II

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ungersk gulaschsoppa II Gulasch är egentligen ett mellanting mellansoppa och gryta. Gulashen kommer från Ungern och det finns lika många recept som det finns köttbullsrecept hos oss. Mustig och god och vill du bjuda rätten som soppa, så späd med buljong till konsistens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små tärningar och grovhacka löken. Bryn kött och lök i fett. Lägg över det i en gryta.
  2. Skala och tärna potatis och morötter. Lägg potatis och morötter och resten av ingredienserna utom persiljan i grytan. Sjud soppan under lock ca 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • klementsson 14 juli 2009

    Mycket god. Skulle nog ökat andelen potatis lite samt minskat mängden morötter. Tog endast 2 liter vätska till en fyr-dubbel sats.

  • susie_q 12 december 2009

    mycket god! klar femma från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.