Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulaschsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En klassiker man aldrig får nog av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och potatis. Skölj paprikan och rensa den invändigt. Hacka löken, skär potatisen och paprikan i små tärningar. 1 cm stora kuber är lagom.
  2. Fräs allt du hackat i en stekpanna. Använd gärna olivolja så blir det nyttigare. Häll det du fräst i en stor kastrull och börja steka nötfärsen. Salta och peppra färsen efter eget tycke och när färsen är klar blandar du den med de frästa grönsakerna i kastrullen.
  3. Tillsätt vattnet, köttbuljongtärning, krossade tomater och kummin. Låt koka i 10 minuter.
  4. Smaka av och tillsätt mer salt och peppar om nödvändigt.
  5. Garnera med fördel gulaschsoppan med färsk persilja och färskt matbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.