Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulaschsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Underbar soppa... vad kan vara härligare en blåsig höstdag...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken och vitlöken. Skala potatisen och skär i små tärningar. Smält margarinet i en stor gryta eller kastrull.
  2. Fräs löken, vitlöken, potatisen och köttfärsen ett par minuter. Se till att löken inte bränns. Pudra över paprikan, timjanet, kumminet och rör om. Häll i de krossade tomaterna, tomatpurén, vattnet och buljongtärningarna.
  3. Rör om och låt småkoka under lock i minst 20 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med något gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.