- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En fantastiskt lättlagad god rätt, med mycket tydlig tydlig medelhavssmak som smälter i munnen...
Instruktioner
- Dela kycklingsfiléerna i tre på längden och stek dem så att de får lite färg
Salta och peppra och lägg i ugnsform.
Hacka basilikan, dela tomaterna och oliverna på mitten.
Dela de soltorkade tomaterna i lagom stora bitar.
Lägg basilikan, tomaterna, oliverna och de soltorkade tomaterna över kycklingen.
Vispa grädden lätt och blanda ner creme fraiche, fetaost, vitlök, lite olja från de soltorkade tomaterna, salt och peppar
Häll över kycklingen...
...Kan med fördel förberedas dagen innan hit...
- In i ugnen i ca. 20 min i 225 grader innan den serveras
Serveras med ris eller klyftpotatis och eventuellt en grön sallad till.
Publicerat den
13 april 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Denna har jag gjort ett par ggr och den är ljuuvlig 😊 Det är väldigt gott med färsk pasta, typ tagliatelle, till 😉 Tack för inlagt recept!