Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gunnels goda medelhavskyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En fantastiskt lättlagad god rätt, med mycket tydlig tydlig medelhavssmak som smälter i munnen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingsfiléerna i tre på längden och stek dem så att de får lite färg Salta och peppra och lägg i ugnsform. Hacka basilikan, dela tomaterna och oliverna på mitten. Dela de soltorkade tomaterna i lagom stora bitar. Lägg basilikan, tomaterna, oliverna och de soltorkade tomaterna över kycklingen. Vispa grädden lätt och blanda ner creme fraiche, fetaost, vitlök, lite olja från de soltorkade tomaterna, salt och peppar Häll över kycklingen... ...Kan med fördel förberedas dagen innan hit...
  2. In i ugnen i ca. 20 min i 225 grader innan den serveras Serveras med ris eller klyftpotatis och eventuellt en grön sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingelsbo2 8 januari 2014

    Denna har jag gjort ett par ggr och den är ljuuvlig 😊 Det är väldigt gott med färsk pasta, typ tagliatelle, till 😉 Tack för inlagt recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.