Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Guns nubbesallad.

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till buffémat eller som en ensamrätt med ett glas öl och en brödskiva.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda stenbitsrom, dill, lök, purjo, potatis och sill. Tillsätt crème fraichen och majonnäsen och krydda efter egen smak.
  2. Lägg salladen i en låg pajform eller liknande och garnera med ägget.
  3. Låt den dra i minst 6 timmar, helst ett dygn innan servering.
  4. Bjud på grovt bröd med ost till denna rätt. Passande att dricka: Öl eller citronvatten. Mums och smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.