Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurk- och melonsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sött, salt, syrligt! En underbart frisk sallad med nya smakkombinationer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkan och dela den på längden. Gröp ur den och skär i 1/2 cm tjocka skivor.
  2. Skär bort skalet på melonen. Dela den i två halvor och ta bort kärnorna. Skär melonen i bitar.
  3. Lägg gurka och melon i en bunke. Blanda i olja, citronsaft, salt, peppar och dragon.
  4. Lägg upp salladen på ett stort fat och strö över smulad ost och färska dragonblad.
  5. Servera med t ex grillad fläskkarré.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.