Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurk och kaprisröra

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En snabb, enkel och fräsch röra på 10 minuter. Passar till stekt fisk, allt grillat och massa andra saker. Brukar även gillas av barn för sin friskhet utan massa kryddningar.

Ingredienser

Instruktioner

Dela gurkan på längden och skrapa ur kärnorna. Skär gurkan på längden i stavar som delas i småbitar. Grovriv moroten. Rör ihop crème fraiche, gurka, morot, dill och kapris Smaka av med örtsalt och svartpeppar. Låt gärna vila en stund i kylen för smakutveckling.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.