Gurka recept

Laddar...
Din sökning gav 2797 träffar
Inlagd gurka

En snabb variant som ej behöver kokas. Smakar jättegott och passar bra till kött! Enkel att göra också och det är ju ett plus! Kul att kunna bjuda på egen inlagd gurka.


Bostongurka

Bostongurka är en svensk uppfinning. Gott till korv, stekt kött, stekt och friterad fisk, smaksättning i dressing och dipsås. Bostongurka är en inläggning bestående av mycket fint tärnad gurka och ..


Buffé "meze"/ Kycklingröra med sa..

Meze: turkiskt smörgåsbord. De här recepten jag lagt in under rubriken Buffé "meze" är väldigt bra att laga tillsammans med gästerna. Ställ fram ingredienserna och dela ut recepten ....... roligt och..


Inlagd gurka - Ej kokt lag

I augusti varje år gör jag några burkar inlagd gurka efter ett recept från min väninnas mormor. Det som är bra med receptet är att du slipper koka lagen. Bra att veta: Pepparroten fungerar som konse..


Viktväktarnas inlagd färsk gurka

0 points, ät så mycket du orkar utan att få dåligt samvete. Jag brukar ta lite mer ättiksprit än vad som anges i receptet, lägger även i lite senapsfrön och låter den stå något dygn innan jag tar av ..


Pressgurka

Mycket god och dessutom snabb att göra. Passar till alla kötträtter särskilt gott till stekt kyckling, kalkon, fläskstek m.m. Gör gärna dubbel sats, för det går åt... Mycket gott att ha på leverpa..
Dillgurka

Västeråsgurkan har fått sitt namn efter staden Västerås, men är en inläggningsgurka eller frilandsgurka som man också kan kalla den.