X

Gurka recept

Laddar...
Din sökning gav 3733 träffar
Inlagd gurka

En snabb variant som ej behöver kokas. Smakar jättegott och passar bra till kött! Enkel att göra också och det är ju ett plus! Kul att kunna bjuda på egen inlagd gurka.


Bostongurka

Bostongurka är en svensk uppfinning. Gott till korv, stekt kött, stekt och friterad fisk, smaksättning i dressing och dipsås. Bostongurka är en inläggning bestående av mycket fint tärnad gurka och ..Buffé "meze"/ Kycklingröra med sa..

Meze: turkiskt smörgåsbord. De här recepten jag lagt in under rubriken Buffé "meze" är väldigt bra att laga tillsammans med gästerna. Ställ fram ingredienserna och dela ut recepten ....... roligt och..Inlagd gurka - Ej kokt lag

I augusti varje år gör jag några burkar inlagd gurka efter ett recept från min väninnas mormor. Det som är bra med receptet är att du slipper koka lagen. Bra att veta: Pepparroten fungerar som konse..Viktväktarnas inlagd färsk gurka

0 points, ät så mycket du orkar utan att få dåligt samvete. Jag brukar ta lite mer ättiksprit än vad som anges i receptet, lägger även i lite senapsfrön och låter den stå något dygn innan jag tar av ..


Inlagd sommargurka

Detta är så man får tårar i ögonen. Man minns tillbaka, när mor gjorde denna underbara gurka till olika lördag och söndagsrätter hela sommaren.

Västeråsgurka med vitlök

En jättegod saltgurka passar både att ha på smörgås och till mat. Jag gör 10 kg varje höst, alla vill ha en burk efter att dom smakat .Heter egentligen rysk gurka. Jag brukar göra i en större hink med..