Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råpicklade grönsaker

 
Skriv ut

Rå blomkål, gurka och rädisor i en 1-2-3 lag med vinäger istället för ättika...klart på ett kick och supergott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skär blomkålen i små buketter, dela gurkan på längden och kärna ur den och skär gurkan i ½ cm tjocka skivor. Skiva rädisorna.
  2. Vispa ihop vitvinsvinägern med socker och vatten i en bunke, vispa tills sockret har lösts upp. Lägg i grönsakerna och tillsätt dillen. Låt stå 15 minuter och rör då och då.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.