Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaigurksallad med chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fick tips på detta recept i den lokala thaibutiken i Noret. Smällgott! Hade det till marinerade kycklingspett och jordnötssås första gången och fler gånger kommer jag att göra detta.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda risvinäger, socker och salt. Värm tills sockret är upplöst. Ta av från spisen och låt svalna. Arrangera skivad gurka, strimlad chili och lök i lager. Häll över blandningen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.