Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persisk Sallad shirazi

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En uppfriskande och super god sallad som kommer från södra iran (Shiraz) och passar till nästan alla maträtter.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla grönsaker i en skål. Rör samman citronsaft samt olivolja. Blanda det med grönsakerna och strö över mynta, salt och peppar. Rör försiktigt så att allt blandas runt ordentligt. det bästa är att låta salladen vara i kylen i en halvtimme innan servering, men det går bra att äta den direk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kristina_trinh_16 21 juli 2013

    tack för receptet! salladen blev jättegod! kommer äta mkt av denna sallad i framtiden :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.