Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med keso och gurka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det här receptet har jag använt i många år. Det kommer ursprungligen från Allt om Mat april 1973. På bilden serveras den med grillad benfri kotlettrad. Andra förslag är tunt skivad bayonneskinka, rökt fisk är också bra. Den passar nästan till allt även kokt wienerkorv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till dressingen i en skål. Smaksätt och rör om väl
  2. Skala den kokta kalla potatisen och skär den i tunna skivor. Blanda dem med gurktärningarna i en bunke. Häll över dressingen och rör om försiktigt, så att potatisen inte blir mosig.
  3. Häll upp salladen i en serveringsskål. Låt den stå kallt någon timme. Strö över purjo och kapris vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.