Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gyllenbruna zucchinibiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vem gillar inte hysteriskt gröna biffar? Snygga, småtokiga och såå goda! Serveras med en läcker salsayoghurt och pitabröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av spadet från kikärterna och skölj dem i kallt vatten. Låt rinna av och mixa dem sedan i en matberedare. Häll över i en bunke. Riv zucchinin grovt och pressa ut så mycket vätska du bara kan. Hacka rödlöken fint.
  2. Blanda ner zucchini och rödlök i bönröran. Blanda även ner brödsmulor, majsstärkelse, olivolja och salt. Forma nu små biffar och stek dem gyllenbruna i lite olja.
  3. Blanda yoghurt och salsasås i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  4. Värm pitabröden och fyll dem med zucchinibiffar, salsayoghurt och valfria grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.