Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gökottebullar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Det här är mina barns favoritbröd, men jag utesluter vetegroddarna som garnering!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen. Smält matfettet och tillsätt mjölken och värm tills det är fingervarmt. Häll mjölkblandningen över jästen och tillsätt ost, salt, grahamsmjöl och vetemjöl. Knåda till en smidig deg.
  2. Dela degen och forma till 20 runda bullar . Pensla med uppvispat ägg och strö över riven ost och vetegroddar.
  3. Grädda i 8-10 minuter i 250 grader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.