Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gösfilé i löksällskap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När man har haft fisketur!

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 200 grader. Skala och dela lökarna. Lägg ned de delade lökarna i kokande vatten, ta upp och låt rinna av. Salta fiskfilén. Häll olivoljan i en ugnsfast form (ej aluminium) och lägg i fiskfilén. Lägg i lökar, vitlök, kapris och timjan. Häll över vinäger. Stek i ugnen i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.