Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gästlåda på pasta och älgfärs

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jättegott, men det blir väldigt mycket mat... beroende på hur många det är som äter så kan det nog lätt bli 10 portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen och bacon, salta och krydda efter behov och slå sedan över allt i en stor skål. Koka makaronerna som sedan slås över i samma skål. Koka ihop grädden, buljongtärningarna och crème fraichen och tillsätt ketchupen.
  2. När det kokat ihop, slå över i den stora skålen med köttfärsen, bacon och pastan. Rör ihop och krydda efter behag.
  3. Häll innehållet i skålen i en långpanna modell större. Strö den rivna osten över och gratinera i ugnen ca 30 minuter i 225º värme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.