X

Hälleflundra i ugn recept

Laddar...
Din sökning gav 39 träffar
Ugnskokt hälleflundra med god sås

Nu är hälleflundra tyvärr dyrare än oxfilé så detta är inget man äter varje vecka. Det är just därför jag lägger in receptet, så nästa gång jag äter det, om några år, så kommer jag ihåg receptet. Myck..


Hälleflundra med knaprigt täcke, ..

Stekt smulat bacon med mycket smak tillsammans med cornflakes ger hälleflundran ett gott och smakrikt täcke. Räkorna som blir över när fonden kokas passar utmärkt ihop med mangodressingen.


Ugnsbakad hälleflundra
Ugnsbakad hälleflundra

Hälleflundran är helt klart en kandidat till titeln världens godaste fisk. Och den är inte bara god, den är lätt att laga till också
Ugnsbakad hälleflundra med korianderpotatispuré och anchosås
Ugnsbakad hälleflundra med korian..

Detta är ett recept som skapades tillsammans med brudgummen för en mottagning som hölls i anslutning till hans borgliga bröllop här i Cuernavaca, Mexiko. (Det kyrkliga går av stapeln i Panama i septem..

Gratäng med hälleflundra
Gratäng med hälleflundra

Bra vardagsmat när hälleflundran finns till extrapris. Det går att använda pangasiusfilé annars. Gärna mandelpotatis till.

Skrivet av danniella
för över 2 månader sedan
Läs recept

Stekt hälleflundra med friterad purjo
Stekt hälleflundra med friterad p..

Ugnsstekt fisk är härligt saftig och smakrik. Den kan med fördel serveras med kraftfulla tillbehör som dragondoftande bearnaisesås och friterad purjolök. Något för alla fiskälskare!


Grillspett med lax och hälleflundra
Grillspett med lax och hälleflund..

På öarna i Stilla Havet grillar man ofta fisk på spett, Något som är lite ovanligt här i Sverige. Men pröva att trä några typiska svenska fisksorter på spetten och njut av den fräscha och fina smaken.


Grillad hälleflundra
Grillad hälleflundra

Vitamin apelsin lyser upp i mörkret! Bjud på en smakrik och fruktig sallad med lite sting till hälleflundran. Är filéerna stora kan du dela dem, så går det lättare att grilla dem.

Grillad hälleflundra med knaprigt bacon
Grillad hälleflundra med knaprigt..

Detta är ingen vardagsrätt utan en lyxig bjudrätt som kräver lite finess. Det går bra att förbereda både såsen och salladen. Fisken däremot lagas till precis före servering.


Hälleflundra med knaprigt täcke och nässelrisotto
Hälleflundra med knaprigt täcke o..

Hälleflundra kan vara svårt att få tag i ett allternativ är Gös.Detta recept är kanske lite lyxigt, men ibland känner jag för att lägga ner lite arbete i köket. En härlig vårrätt

Hälleflundra med rödvinssås
Hälleflundra med rödvinssås

Rödvinssås till fisk? Du kan vara helt lugn, i till exempel Norge är det vanligt att servera torsk med rödvinssås. Det är verkligen en delikatess.