Hälleflundra i ugn recept

Laddar...
Din sökning gav 40 träffar
Ugnskokt hälleflundra med god sås

Nu är hälleflundra tyvärr dyrare än oxfilé så detta är inget man äter varje vecka. Det är just därför jag lägger in receptet, så nästa gång jag äter det, om några år, så kommer jag ihåg receptet. Myck..


Hälleflundra med knaprigt täcke, ..

Stekt smulat bacon med mycket smak tillsammans med cornflakes ger hälleflundran ett gott och smakrikt täcke. Räkorna som blir över när fonden kokas passar utmärkt ihop med mangodressingen.
Ugnsbakad hälleflundra med korianderpotatispuré och anchosås
Ugnsbakad hälleflundra med korian..

Detta är ett recept som skapades tillsammans med brudgummen för en mottagning som hölls i anslutning till hans borgliga bröllop här i Cuernavaca, Mexiko. (Det kyrkliga går av stapeln i Panama i septem..

Gratäng med hälleflundra
Gratäng med hälleflundra

Bra vardagsmat när hälleflundran finns till extrapris. Det går att använda pangasiusfilé annars. Gärna mandelpotatis till.


Stekt hälleflundra med friterad purjo
Stekt hälleflundra med friterad p..

Ugnsstekt fisk är härligt saftig och smakrik. Den kan med fördel serveras med kraftfulla tillbehör som dragondoftande bearnaisesås och friterad purjolök. Något för alla fiskälskare!


Grillspett med lax och hälleflundra
Grillspett med lax och hälleflund..

På öarna i Stilla Havet grillar man ofta fisk på spett, Något som är lite ovanligt här i Sverige. Men pröva att trä några typiska svenska fisksorter på spetten och njut av den fräscha och fina smaken.


Grillad hälleflundra
Grillad hälleflundra

Vitamin apelsin lyser upp i mörkret! Bjud på en smakrik och fruktig sallad med lite sting till hälleflundran. Är filéerna stora kan du dela dem, så går det lättare att grilla dem.


Grillad hälleflundra med knaprigt bacon
Grillad hälleflundra med knaprigt..

Detta är ingen vardagsrätt utan en lyxig bjudrätt som kräver lite finess. Det går bra att förbereda både såsen och salladen. Fisken däremot lagas till precis före servering.

Hälleflundra med knaprigt täcke och nässelrisotto
Hälleflundra med knaprigt täcke o..

Hälleflundra kan vara svårt att få tag i ett allternativ är Gös.Detta recept är kanske lite lyxigt, men ibland känner jag för att lägga ner lite arbete i köket. En härlig vårrätt