Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Härlig kräftröra

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smarrig kräftröra som är god till både bröd och bakad potatis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gräddfil, crème fraiche och majonnäs i en skål. Tvätta citronen och riv skalet samt pressa ur saften från ca halva citronen. Blanda med gräddfilen och det andra. Krydda med fyra sorters peppar. Skär tomaterna i klyftor och avokadon i bitar. Blanda ner i skålen. Klipp ner önskad mängd dill och till sist, blanda i ägg i bitar. (Jag brukar skiva ägget i äggskivare på tre håll så det blir små tärningar.) För lite sting, blanda i Cayennepeppar efter smak.
  2. Tips: Det går naturligtvis bra att blanda i räkor om man vill. Citronen går att bytta ut mot lime. För ännu mer hetta, blanda i sambal oelek.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • smulan1katt94 28 december 2010

    Denna lät ju också god ju :P Nu blir det svårt att välja :D

  • SussiO74 4 januari 2011

    Vi hade denna röra till förrätt på Nyår. Den blev riktigt god! Hade salladslök i också. Tack för ett bra recept.

  • Primarosen 14 februari 2011

    Den blev jätte rinnig, men god var den. =) tack så mycket

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.