Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Häxburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar perfekt till halloween. Prova mitt recept på "Hamburgerdressing med tryck" till dessa burgare. Färga lämpligen dressingen blodröd med karamellfärg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, peppar, vitlök, worcestersås, senap och försiktigt med tabascosås. Stek ett litet prov och smaka av, kanske du vill ha färsen mer kryddstark.
  2. Forma färsen till fyra biffar, något större än hamburgerbröden. Skåra dem lätt med en kniv i rutmönster.
  3. Stek dem i margarin ca 3 minuter på varje sida så de får fin färg. Bred lite senap på varje biff.
  4. Fördela sallat, lökskivor och paprikastrimlor på bröden, över salladen lägger du biffarna och till sist brödöverdelen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.