Högrev recept

Laddar...
Din sökning gav 335 träffar
Bolognese på högrev

Denna fylliga bolognese är ett långkok med ljuvlig smak och sälta från rimmat sidfläsk och salami. Bolognese på högrev tar en god stund på spisen men är väl värd mödan.
Höstig högrevsstek i lergryta

Högrev är användbart till mer är köttgrytor eller som kokkött, här kommer ett lite festligare exempel på vad man kan göra av detta kött som behöver lite längre tillagningstid för att bli mört. Att de..Choklad, kanel och chilimarinerad..

Sanslöst gott tillsammans med potatisgratängen! Smakerna gifte sig i munnen på oss. Marinaden finns hos Miss Frankling Cooking. Genom att tillaga köttet på låg värme i flera timmar blir det väldigt mö..Gulasch

Gulaschsoppa är en vanlig rätt. i Ungern. Detta är dock en mustig gryta till vilken serveras potatis och ett gott bröd. Paprika, tomater, tomatpuré och hel kummin ger rätten dess karaktär.


Dillkött med Dillpilaff

Det persiska köket domineras varken av chili eller grädde utan något så nyttigt som örter och sötsura smaker, och dill är en böjelse som svenskar och iranier har lika mycket av. I den här rätten före..


Pulled pork på mitt sätt

Jag har testat lite olika recept på Pulled Pork och inget har fallit mig riktigt i smaken. Dom recept jag provat innehåller alla mer eller mindre rökiga smaker, och nu vet jag att jag inte föredrar..Chili

Denna chiligryta äter man ofta i norra Mexico. Och vi här hemma gärna på vinter,men den är lika god på sommar. Man får prova sig fram så att man får rätt styrka på grytan, alla tycker inte om starkt.