Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caesarburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Favoritsalladen, men i hamburgerform! Läckert och otroligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i ½ msk olivolja i stekpanna på medelvärme. Tillsätt sardellerna och låt dem smälta ner. Låt lökblandningen kallna. Rör ihop färs, lökblandning, vatten, senap, salt och peppar. Forma till 4 ovala hamburgare. Pensla dem runt med ½ msk olivolja.
  2. Rör ihop alla ingredienserna till dressingen. Stek baconet krispigt i het stekpanna. Skär brödet i skivor. Skölj salladen, skala löken. Skiva lök och tomater.
  3. Grilla eller stek hamburgarna ca 5 minuter på varje sida. Grilla eller stek brödskivorna ca 30 sekunder på varje sida.
  4. Bred dressingen på bröden. Lägg på sallad, lök, tomat, burgare och bacon. Toppa med hyvlad parmesanost.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.