Favoritsalladen, men i hamburgerform! Läckert och otroligt gott.
Instruktioner
- Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i ½ msk olivolja i stekpanna på medelvärme. Tillsätt sardellerna och låt dem smälta ner. Låt lökblandningen kallna. Rör ihop färs, lökblandning, vatten, senap, salt och peppar. Forma till 4 ovala hamburgare. Pensla dem runt med ½ msk olivolja.
- Rör ihop alla ingredienserna till dressingen. Stek baconet krispigt i het stekpanna. Skär brödet i skivor. Skölj salladen, skala löken. Skiva lök och tomater.
- Grilla eller stek hamburgarna ca 5 minuter på varje sida. Grilla eller stek brödskivorna ca 30 sekunder på varje sida.
- Bred dressingen på bröden. Lägg på sallad, lök, tomat, burgare och bacon. Toppa med hyvlad parmesanost.
Publicerat den
6 september 2015
Skriv kommentar