Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Högrevsfärs med persilja och kikärtspasta

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Högrevsköttfärssås med persilja och kikärtor serverat med kikärtspasta och råkostsallad med tomat och fetaost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att steka köttfärsen i kokosolja, hacka upp löken och släng ner den i pannan – krydda ordentligt redan nu. Hacka upp den färska persiljan och släng ner den i pannan, häll över kikärtorna och de krossade tomaterna och krydda igen. Låt sedan allting puttra ihop på medelvärme medan du kokar kikärtspastan.
  2. Servera sedan med sallad, uppskuren körsbärstomat och smulad fetaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.